E-kolesa Kosynier
Utrip mesta · mobilno

Kosynier je ročno izdelano retro e-kolo, nihče pa vam ne bo zameril, če ga boste zamenjali za motocikel iz nekih drugih časov. Edinstveno kolo vam ukrojijo po meri, poleg retro različice pa si lahko omislite tudi potovalno, športno in takšno brez motorja.

Kosynier je ročno izdelano retro e-kolo, ki ga sestavljajo na Poljskem. Narejeno je iz najbolj kakovostnih materialov, in ker gre za modularno kolo, si lahko kupec po mili volji izmišljuje, kaj bi rad imel. Ob nakupu pa vam podarijo še prav posebno darilo. Posnetek nastajanja kolesa, ki mu ”24 ur” sledi šest kamer.

PREBERITE ŠE: Ikea predstavila urbano kolo Sladda

Kmalu se bo električnemu kolesu Kosynier pridružil asistent v obliki namenske mobilne aplikacije, ki vas bo zalagala s pomembnimi podatki. In ko smo ravno pri podatkih. Kolo tehta konkretnih 45 kilogramov, poganja ga 250W motor, ”kapaciteta” baterije je 48 V/24 Ah (popolnoma se ”regenerira” po 4,5 ure), njen domet pa je nekje 80 kilometrov. Ima disk zavore, usnjen sedež in mošnjiček, cromo okvir, kovinske luči in enoletno garancijo na motor in baterijo.

E-kolesa KosynierOdpri galerijo
Jahta Mercedes-Benz Granturismo Arrow Jahta Mercedes-Benz Granturismo Arrow – navtični kabriolet (Pod)vodno plovilo Jet Capsule UFO UFO – neznani (pod)vodni predmet Aston Martin Vantage GT8 Aston Martin Vantage GT8 – dirkalnik z licenco za navadne ceste Driftanje Kako driftati (ne glede na to, kateri avto imaš)?