Čevlji z oklepom
V zraku · buzz buzz

Vam je kdaj pes pogrizel čevlje, ko vas ni bilo doma? Niste prvi, niti edini. Če se vam dogaja, da vam pes grize čevlje, potem se odpravite h kovaču in si omislite podoben oklep, kot ga ja za salonarje svojega dekleta izdelal Poljak Alan Padziński, ki se je soočal z isto težavo, prežvečen čevelj pa je rešil na fantastičen način.

Kaj narediti, če vam pes zgrize čevlje? Seveda, lahko jih v nadaljnje skrivate ali spravite na zanj nedostopno mesto, lahko pa se težave lotite podobno kot kovač Alan Padziński, ki je iznašel način, kako pes Caliph, ki si ga deli z dekletom Jagodo, ne bo več mogel zgristi njenih salonarjev.

PREBERITE ŠE: Lundhags T-Skate NNN BC: spremenite čevlje v drsalke

Uporabil je svoje kovaške spretnosti in prežvečene in na pol uničene čevlje odel v sijoč oklep. Ti so zdaj naravnost fantastični in so nekakšna mešanica srednjeveškega oklepa in čevlja, kakršnega bi s ponosom nosila Lady Gaga.

Galerija – predelani salonar:

Alan Padziński in JagodaOdpri galerijo

Trik s kozarcem Kuhinjski trik: kako do mazljivega masla v nekaj minutah? So lepa dekleta plitka? Ali drži, da so lepe ženske plitke? Poligrafski test razgalil resnico! Skulpture iz gum Blake McFarland – izjemne skulpture iz pnevmatik Moški selfiji Samo za moške: kako se fotografirati kot model · ·