Kuhanje z dronom
V zraku · buzz buzz · V zraku · tehnologija · gadgeti

Verjetno si niste mislili, da boste drone kdaj našli v kuhinji med gospodinjskimi aparati. A zanesenjaki trgovine z elektronsko opremo Autel Robotics so odkrili njihov skriti talent. Pozabite na nož za lupljenje krompirja, strgalnik, mrežo za cvrtje in mešalnik. Podjetje je posnetek pripravilo kot promocijo in demonstracijo lastnosti visokokakovostnega drona X-Star Premium.

Droni postajajo vsesplošno uporabni. Njihov nabor nalog se je prek snemanja in zajemanja posnetkov razširil na dostave in se širi  še naprej. A da bodo kdaj uporabni v kuhinji, si verjetno niste mislili.

Pri Autel Robotics so z dronom lotili kar priprave obroka iz krompirja, zelenjave in mesa. Ne poskušajte tega sami doma!

PREBERITE ŠE: Mini dron AirSelfie – leteči fotoaparat za selfije

Za pripravo hrane so uporabljali sofisticiran, a uporabniku izredno prijazen kvadrokopter X-Star Premium s triosnim stabilizatorjem slike in  kamero 4K, ki lahko zajema posnetke ločljivosti Ultra HD in fotografije v ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk. Zanj morate odšteti 190 evrov.

Galerija – dron X-Star Premium:

Dron X-Star PremiumOdpri galerijo

Triglav je zdaj visok 2863 metrov Triglav ni več visok 2864 metrov! Po novem meri … Družbena pričakovanja Pri teh letih družba od nas pričakuje, da se ustalimo in imamo otroka Kakšne barve so ti natikači? Kakšne barve so ti natikači? Fenomen, ki razdvaja splet kot obleka! Gigi Hadid se norčuje iz Melanie Trump Gigi Hadid se je tako delala norca iz Melanie Trump · · ·