LA iz BMX perpektive
V zraku · buzz buzz

Nigel Sylvester je profesionalni BMX-kolesar, ki nas vedno znova preseneti z atraktivnimi posnetki. Tokrat je svoje vragolije s kolesom izvajal na ulicah Los Angelesa, ki postane gromozansko igrišče za odrasle. Vredno ogleda!

Profesionalni BMX-kolesarji nas s svojimi vragolijami nikoli ne pustijo ravnodušnih, če pa svoje atraktivne poteze preselijo še v atraktivno okolje, pa sploh ne. To v svoji videoseriji GO! počne profesionalni BMX-kolesar Nigel Sylvester, ki se je po domačem New Yorku tokrat izživljal nad Los Angelesom in vmes celo prekinil trening zvezdnika Los Angeles Lakersov Nicka Youga (aka Swaggy P-ja aka zaročenca Iggy Azalea), naleti pa tudi na stanovske kolege, kot so Tony Neyer, Chad Kerley, Augie Simoncini in Grant Germain, ter druga znana imena zunaj BMX-sveta, kot so Rob Dyrdek, P. Rod in Steezus.

PREBERITE ŠE: Ikea predstavila urbano kolo Sladda

Los Angeles iz perspektive BMX-a je najboljša perspektiva mesta angelov. Ne verjamete? Prepričajte se na lastne oči!

Srbski hitri vlak Srbski ”hitri” vlaka tarča posmeha! Oglas za Magnum Double - osvobodite zver v sebi Vroč oglas za sladolede Magnum Double – osvobodi zver Orto Tripster+ Obvezna oprema za zaprisežene popotnike Poljub namesto denarja Poljub kot plačilno sredstvo: če bi plačevali s poljubi ·