Ko umetniške slike oživijo
Kulturni izbor · glasba

Se imate za poznavalca umetnosti? Potem je glasbeni videospot Dust My Shoulders Off kitajske pop zvezdnice Jane Zhang kot nalašč za vas, da preizkusite svoje znanje umetnosti. V njem namreč oživijo številne znane umetniške slike. Prepoznate vse?

Slike oživljene! Jane Zhang, kitajska pop zvezdnica in vzhajajoča svetovna zvezda, je posnela zanimiv in umetniško navdahnjen videospot za skladbo Dust My Shoulders Off, ki skozi oživljene umetniške slike znanih slikarjev pripoveduje zgodbo o nekom, ki ima težak dan, a se odloči, da mu to ne pride do živega.

PREBERITE ŠE: Siddharta ima nov videospot – Do konca

Gre za prvi singel Kitajke z njenega prihajajočega in težko pričakovanega sedmega albuma, pri katerem je sodelovala s svetovno znanim producentom Timbalandom. Je nalezljiv, lahkoten in gre hitro v uho.

Galerija – Jane Zhang:

Jane ZhangOdpri galerijo

najbolj žgečljive skladbe vseh časov 17 najbolj žgečkljivih skladb vseh časov Siddharta ima nov videospot - Do konca Siddharta ima nov videospot – Do konca Queen - We Will Rock You To je hitra različica skladbe We Will Rock You skupine Queen cirkus corona Klub Cirkus praznuje 5. rojstni dan z brazilsko pevko Corono · · · · · ·