Lažna Melania Trump
V zraku · buzz buzz

Nedavno so dan pricurljali 11 let stari posnetki, na katerih se ameriški predsedniški kandidat Donald Trump prostaško baha z osvajanji žensk. Nanj se je osul plaz kritik in obtožb, v bran pa mu je po medijskem molku stopila tudi Melania Trump, ki je na intervjujih zatrjevala, da so vse obtožbe na račun moža laži. Na njene besede so se hitro odzvali tudi ameriški komiki in voditelji pogovornih oddaj. Eden od njih, Stephen Colbert, je na to temo spregovoril z lažno Melanio Trump, broadwaysko zvezdo Lauro Benanti, ki je nedavno zagovarjala svoj govor, tokrat pa je zagovarjala svojega moža.

Laura Benanti se je ponovno vživela v Melanio Trump, tretjo ženo ameriškega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa, ki je na nedavnih intervjujih stopil v bran možu in zatrdila, da je gentleman, ki ne bi napadel ženske, in da je televizijski voditelj z zloglasnega posnetka, Billy Bush, ki mu je Trump v posnetku razlagal o svojem odnos do žensk, njenega moža napeljal v vulgarne izjave.

PREBERITE ŠE: Melania Trump po obtožbah o plagiatorstvu postala tarča posmeha

Laura Benanti se je ponovno pojavila v oddaji The Late Show with Stephen Colbert in v pogovoru z voditeljem ‘goreče’ zagovarjala svojega moža ter trdila, da so obtožbe na računa njenega moža medijsko natolcevanje in prostaški govor moža opravičevala s tem, da je šlo za fantovski pogovor, ki je med moškimi običajen.


najdražje pasme mačk na svetu To so najdražje pasme mačk na svetu! Branje knjig podaljšuje življenje Ljudje, ki berejo knjige, živijo dlje kot tisti, ki jih ne berejo Neverjetne fotografije, ki kažejo moč narave in njeno prevlado: ribiška vasica, Kitajska. Moč narave: neverjetne fotografije, ki pričajo o njeni nadvladi Življenje lastnikov psov 22 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov · · ·