Lego rolka
V zraku · buzz buzz

Kocke Lego so vsestranska igrača, pravzaprav kar material. Posamezniki z domišljijo in tehničnim znanjem so iz njih ustvarili že marsikaj, česar ne najdemo na prodajnih policah. Mizar Peter Brown je iz njih sestavil čisto pravo desko za rolko in jo poslal ekipi Braille Skateboarding, ki testira nenavadne, doma narejene rolke.

Nazadnje smo pisali, da so iz kock Lego izdelali povsem funkcionalen dron, zdaj pa smo naleteli na posnetek mizarja Petra Browna, ki se je iz kock Lego lotil izdelave rolke. Nakupil je za 200 ameriških dolarjev  kock Lego in iz 250 kosov ustvaril desko.

PREBERITE ŠE: Flybrix – lego dron, ki si ga sestaviš sam

Seveda je ni izdelal za okras, pač pa poslal fantom ekipe Braille Skateboarding, da so se z njo poigrali. Nenazadnje so kocke Lego namenjene igranju.


Nevsakdanja raba vsakdanjih stvari Nevsakdanja uporaba vsakdanjih stvari Zbiranje rabljenih računalnikov v Sloveniji Zbiranje rabljenih računalnikov – podarite svoj stari računalnik in naredite dobro delo DIY zaslon, katerega vsebino vidite samo vi. Samo za vaše oči – zaslon, katerega vsebino vidite samo vi 5 TIPOV STRUPENIH LJUDI KI JIH NE RABIMO 5 tipov ‘strupenih’ ljudi, ki jih v življenju ne potrebujemo · · · ·