Letenje z dronom.
V zraku · buzz buzz

Čeprav je ponudba dronov vse bolj pisana in ti zmorejo že marsikaj – nazadnje je z njim Amazon uspešno opravil dostavo –, pa en segment ostaja močno podhranjen. Droni, ki lahko vlečejo človeka. Saj veste, kot to počno severni jeleni, ki vlečejo Božička in njegove sani. Tovrstni droni preprosto še ne obstajajo. Zato je znani filmski režiser in vloger Casey Neistat izdelal svojega in z njim v slogu Božička poletel v višave.

Droneboardinga, torej deskanja s pomočjo drona, se ni izmislil Casey Neistat, je pa pokazal, da droni zmorejo več kot le vleči človeka. Na YouTubu že najdemo posnetke posameznikov, ki jih je vlekel predelan dron, a nihče z njim še ni poletel. To je uspelo Neistatu, ki je dron uporabil tudi namesto vlečnice.

PREBERITE ŠE: Tako je videti let v prvem razredu, ki je vreden kar 18.705 evrov

Letos je Neistat že postregel s posnetkom bordanja, ko je januarski snežni zamet v New Yorku izkoristil za bordanje po ulicah. Tokrat se je odpravil v Božičkovo deželo, na Finsko, in tam naključne mimoidoče presenetil z bordanjem v božični opravi in dronom, ki ga je vlekel in ponesel v višine namesto severnih jelenov. Je čas, da tudi Božiček ”prešalta” na dron? Organizacija za zaščito živali PETA bi bila gotovo takoj za.


Sahara v belem Sahara dočakala prvo pošiljko snega po 37 letih in šele drugo v zgodovini! Drevo življenja - edinstveni selfiji posneti med dojenjem Brelfie: mame množično delijo umetniške fotografije dojenja Novinarski spodrsljaji 2016 Najbolj smešni novinarski spodrsljaji 2016 najbolj seksi trenutki 2016 Najbolj vroči trenutki leta 2016 · · · ·