Letrons je pravi Transformer.
Utrip mesta · mobilno

Doma imamo majhne igračke, turški inženirji znanstvenoraziskovalnega podjetja Letvision pa so iz BMW-ja izdelali resničnega Transformerja. Letrons je predelan BMW, ki se preobrazi v robota, s pomočjo daljinskega upravljalnika pa ga lahko vozimo, mu premikati roke, glavo in vrat. V posnetku si lahko ogledate njegovo preobrazbo.

Želite prav poseben avto? Turško podjetja Letvision izpolnjuje otroške sanje vsakega moškega. Izdelali so namreč avtomobil, ki se preobrazi v robota. Resnični Bumblebee, ki sliši na ime Letrons, pa ni Chevrolet Camaro oz. Pontiac Firebird, pač pa BMW, ki se je sposoben ne le preobraziti v robota, pač pa se tudi pelje. Žal le prek daljinskega upravljalnika, saj prostora za voznika nima.

PREBERITE ŠE: Superge Puma BMW X-Cat Disc interpretirajo koncept BMW GINA

Gre za Transformerja, igračo v naravni velikosti. Je tako agilen kot Transformerji v filmu Michaela Baya? Še zdaleč ne, a v nasprotju s slednjimi je resničen! Cena za avtorobota še ni znana (prav tako ne, ali za upravljanje potrebujemo izpit za avto), znano pa je, da namerava Letvision ponuditi paleto modelov BMW, ki se spremenijo v robota.

Letrons – resnični Transformer:

Letrons je pravi Transformer.Odpri galerijo

Mercedes-AMG GT Roadster Mercedes-AMG GT Roadster: v družini GT zapihal (svež) veter Avtomobilistična serija The Grand Tour Napovednik: The Grand Tour – bivši topgearovci se vračajo na sceno v 4K Mitsubishi GT-PHEV Concept Mitsubishi GT-PHEV Concept – Mitsubishijev športni terenec za nove čase Jahta solaris Solaris – luksuzna jahta na sončno energijo, ki ne potrebuje goriva ·