Ličenje s kondomom
Utrip mesta · zdravje & lepota

Če bo v naslednjih dneh skokovito naraslo povpraševanje po kondomih, to ne bo zaradi valentinovega (no, malce pa tudi), ampak zaradi nizozemske vlogerke Laile Tahri, ki je odkrila nenavadno učinkovit in ekonomičen način nanašanja podlage na obraz. Vzela je gobico za ličenje, jo vtaknila v – pazi to – kondom in začela z nanašanjem. Rezultat? Izjemen! Kdo bi si mislil, da bo ta nenavadna kombinacija delovala in da bomo lahko kondom uporabili kot kozmetični pripomoček.

Kondom kot lepotni pripomoček? Kot verjetno veste, se lahko kondom uporablja tudi za kaj drugega, kot zgolj zaščiti pri seksu. O alternativnih rabah smo pisali v prispevku Alternativne uporabe kondoma, ki nimajo veze s seksom, do novega načina uporabe zunaj spalnice pa je prišla popularna videoblogerka Laila Tahri, ki je v kondom oblekla gobico za ličenje in si tako na obraz nanesla podlago. Nad rezultatom je bila tudi sama izjemno presenečena.

PREBERITE ŠE: Alternativne uporabe kondoma, ki nimajo veze s seksom

Kdo bi si mislil, da lahko kondom uporabimo tudi kot kozmetični pripomoček?! Ne le, da enakomerno razporedi podlago, s to metodo privarčujemo z ličili in posledično denarjem, saj kondom ne vpija tako kot gobice in vate. V posnetku si lahko ogledate, kako poteka nanašanje podlage s kondomom. Če povzamemo, s kondoma sperete lubrikant, daste vanj gobico in pripomoček je pripravljen za nanos pudra. Učinkovito, enakomerno in ekonomično. Boš poskusila tudi sama?

Galerija – ličenje s kondomom:

Ličenje s kondomomOdpri galerijo

Gigi Hadid Najboljše frizure Gigi Hadid mis sveta 15 najbolj sijočih zmagovalk lepotnega tekmovanja mis sveta Bazen TPL_notranji Sup druzina Nagradna igra: osvojite razvajanje v Thermani Laško il_fullxfull.679851814_5mhc Blazinice v obliki rib skrbijo za popolno sprostitev · · · · · · · ·