Vožnja z vlakcem smrti
V zraku · buzz buzz

Zabaviščni parki so po večini raj za uživanje in sproščanje, med njimi pa so tudi številne atrakcije, ki so v prvi vrsti namenjene adrenalinskim odvisnikov. Kljub temu se nekateri, ki imajo pomisleke, ne zmenijo za krike med čakanjem v vrsti in prebledele obraze, ki zapuščajo lokacijo in vseeno (običajno na prigovarjanje ali zbadanje) zberejo pogum. A ko pride trenutek resnice, hitro obžalujejo svojo odločitev. Je tudi vam kdaj tako srce v hlače padlo kot tem ljudem, ki jih tovrstne atrakcije po tej izkušnji verjetno niso več videli niti na daleč?

Nekateri ljudje so, drugi absolutni niso za adrenalinske vragolije v zabaviščnih parkih. Vožnja z vlakcem smrti ali izstrelitev s katapultom pač ni za vsakogar. Nekateri se s strahom, ki jih zagrabi spopadajo s kričanjem na ves glas, spet drugi padejo v šok in obnemijo.

PREBERITE ŠE: Najboljše slovenske reklame vseh časov

Ste tudi vi kdaj precenili svoj pogum, ko ste odšli v zabaviščni park in si dejali, da vas kriki in zeleni obrazi ne bodo odvrnili od vožnje z adrenalinsko atrakcijo kot sta omenjena vlakec smrti ali katapult? Niste edini. Toda tako zelo kot so svojo odločitev obžalovali ti ljudje, je prav gotovo niste. Številni so morali po vožnji prav gotovo zamenjati svoje spodnjice.

Iznajdljivi očetje, ki so prikrojili vzgojo otroka sebi po meri Zakaj očetov z majhnimi otroki nikoli ne smemo puščati samih Nasadi tulipanov Presunljive fotografije nasadov tulipanov iz ptičje perspektive #WhatIReallyReallyWant: kampanja, ki spodbuja k enakosti žensk po svetu Obupni tatuji, ki so postali lepi Obupen tatu še ni konec sveta – ko tetovaža, ki se je sramujete, postane umetnina · ·