cover-lotus
Utrip mesta · mobilno

O razno raznih skokih avtomobila čez avtomobil, ki je bil časovno načrtovan do potankosti, smo že velikokrat pisali, torej to ni več nič posebnega. Kaj pa menite o skoku pravega pravcatega tovornjaka s priklopnikom, ki bi preskočil pravi F1 dirkalnik? To je pa popolnoma druga “pesem”, kajne?!

No takšnega podviga so se lotili pri lotusovem F1 moštvu in uprizorili vratolomen kaskaderski skok njihovega tovornjaka s katerim na dirkah Formule 1 oskrbujejo dirkalnik, katerega so tudi poizkušali preskočiti.

Svetovno znana kaskaderska voznika: Mike Ryan in Martin Ivanov, ki sta svoje znanje kazala že v številnih Hollywodskih filmskih franšizah kot sta: James Bond, Hitri in drzni ter Bournove trilogije, sta se tokrat spopadla z najdaljšim skokom tovornjaka priklopnika, s katerim je Ivanov preskočil Ryana v lotusovem F1 dirkalniku.

To jim je na senzacionalen način tudi uspelo, s čimer so postavili nov Guinessov rekord za najdaljši skok s tovornjakom, ki sedaj znaša skoraj 25,5 metra. kako je izgledal skok in predvsem pristanek 30 tonskega tovornjaka pa si pogledajte v priloženem video prispevku.


cover-volkswagen-passat-predstavitev-slovenija-9 Novi VW Passat – svež veter v poslovnih krogih Lexus_NX_predstavitev_19 Lexus NX – manjši lexusov crossover prvič okusil slovenski asfalt lf_verge_super_wide Čisto prvi Batmobile gre na dražbo Renault ZOE Renault ZOE – električni avto, s katerim zlahka in brez emisij “skočiš” do obale ·