first-date-
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · zdravje & lepota

Vsi vemo, kakšen koktajl razburjenja, živcev in metuljčkov začutimo vsakič, ko se odpravimo na prvi zmenek. Takrat želimo izgledati spektakularno, v svoji koži se želimo počutiti udobno in samozavestno. Cosmopolitan se je odločil, da združi troje deklet, ki se odpravljajo na prvi zmenek, s tremi majhnimi deklicami, ki bodo poskrbele za nasvete ter ličila. In rezultat? Nekoliko manj dober make-up, ampak zato toliko boljši nasveti ter doza ljubkosti.

Majhne deklice so imele kar nekaj lepotnih nasvetov. 5-letna Nina se je odločila, da bo njeno dekle izgledalo kot Barbie – barbika. 5-letna Lulu je postregla z dozo pomembnih modrosti, medtem, ko je ličila svoje dekle. “Mislim, da ne smeš obleči nekaj, kar te bi znalo srbeti!”, je dejala.

A deklice so imele še nekaj drugih nasvetov za njihove odrasle prijateljice. Nasveti niso tako zelo primerni za vsakdanje življenje, a zato niso nič manj čudoviti – Lulu misli, da je dobra ideja, da rečemo “ljubim te” že kar na začetku, 6-letna Judith pa meni, da se moramo s fantom kar takoj poročiti, če je do nas prijazen in se imamo z njim lepo.
Ah, brezupni majhni romantiki…

PREBERITE ŠE: Kaj ženske privlači na moških in kaj moški mislijo, da ženske privlači na moških ni ena in ista stvar!

Vsak avto ima svoj obraz Avtomobili in njihovi obrazi Stilska preobrazba v psa Kakršen lastnik, takšen pes ali Kako se s pomočjo ličil preobraziti v psa gabriel-matula-300172-unsplash Kaj o tebi pove tvoja najljubša spolna igračka? 728ad90089e01e9a2a0d234531c9d541 Love Guide Condoms – kondomi, ki z embalažo sadja ter zelenjave, pomagajo moškim poiskati pravo velikost