Inspiracijski video Man vs Earth
V zraku · buzz buzz

Zemlja je stara 4,5 milijarde let, človeštvo ne več kot 140 tisoč let. Postavimo to v perspektivo. Če obstoj Zemlje stlačimo v 24 ur, smo bili ljudje na tem planetu 3 sekunde. Da, 3 sekunde! Manj kot dolžina Vine posnetka! In poglejte, kaj smo v teh treh sekundah naredili! Inspiracijski video Man vs. Earth (Človeštvo proti Zemlji) ti bo odprl oči in za vedno spremenil pogled na življenje!

”Človek, zbudi se!” bi lahko povzeli inspiracijski video Man vs. Earth, v katerem se Prince Ea sprašuje, kam nas je pripeljala naša pamet, kam napredek, izumi. Je dobro, da smo razcepili atom? Ste vedeli, da smo 1000-krat pospešili izumiranje živali in da bo v prihodnjih desetih do sto letih vsaka priljubljena žival iz otroških knjig na robu izumrtja? Bitja, ki so bila tu precej pred nami, bodo izginila. Zaradi nas. V obstoju, ki je krajši kot Vine posnetek, nam je uspelo Zemljo pahniti s tečajev.

PREBERITE ŠE: Video, ki vas bo pripravil, da za trenutek odložite telefon. Ker življenje nima možnosti samopopravkov.

Oglej si inspiracijski video, ki ti bo odprl oči in spremenil pogled na življenje!

Samostoječe zamrznjene kavbojke Samostoječe zamrznjene kavbojke: bizaren trend, ki mu botruje ostra zima Čudaški intervjuji z zvezdniki Čudaški zvezdniški intervjuji, ob katerih vam bo postalo nerodno Kako odstraniti vinjeto? Kako odstraniti vinjeto? Kdaj in zakaj boste umrli Preverite, kako in kdaj boste umrli ·