Superge, superge vsepovsod.
Utrip mesta · moda

Mark ”Mayor” Farese je človek z verjetno največjo, gotov pa najbolj impresivno kolekcijo superg na svetu, ki je vredna neverjetnih 750 tisoč ameriških dolarjev. Kot Mark opozarja v video posnetku, kjer nas popelje na virtualni sprehod po svoji kolekciji superg, dejansko ni odštel toliko zanje, saj je številne dobil mnogo ceneje, kot so sedaj ocenjene. Njegova sanjska omara se ponaša z več kot 3 tisoč pari, med njimi pa kakopa najdemo številne redke primerke superg Air Jordan in drugih.

Mark ”Mayor” Farese je človek z največjo kolekcijo superg na svetu vredno 750 tisoč ameriških dolarjev. Med več kot 300 pari najdete tudi dragulje kot so superge Undefeated x Air Jordan 4, ki jih ocenjuje na 25 tisoč dolarjev in so tudi najbolj dragocen kos v njegovi ”omari”.

PREBERITE ŠE: Geekovske superge, ki bodo vladale jeseni

Več pa si lahko ogledate v video posnetku, kjer je Mark odprl vrata reviji Forbes in razkril ne le kolekcijo ampak tudi ozadje nastajanje le-te.


PicMonkey Collage Črna Z-račka: slovenska “upcycle” moda in nova kolekcija Road PicMonkey Collage Forbes 2015: Najbolje plačani modeli na svetu Kolekcija Yeezy Season 2 Kanye West na NYFW: Postapokaliptična kolekcija Yeezy Season 2 Nakit, ki ponazarja zemljevide “You are Here“: Srebrn in zlat filigranski nakit, ki ponazarja svetovne prestolnice ·