Maud Le Car surfa kar v visokih petkah.
V zraku · buzz buzz

Surfanje velja za enega najbolj privlačnih športov za oko, a kaj tako seksi kot je surfanje Maud Le Car še niste videli. Ta simpatična profesionalna surferka se je namreč valov lotila kar v visokih petkah in miniču! Ob tem pa ne izgleda le seksi ampak ustvarja tudi vtis, da je surfanje najlažja stvar v življenju. Precej bolj lažja kot hoja v petkah.

Francozinja Maud Le Car je po profesiji surferka (in občasno fotomodel), ki v ”pisarni” sicer večino časa preživi v kopalkah oziroma neoprenski obleki. Nedavno pa se jahanja valov lotila kar v visokih petkah in elegantni kratki črni obleki.

PREBERITE ŠE: Onean – električna surf deska, ki ne potrebuje valov

Verjetno jo je po treningu čakal zmenek in kdo ima danes še čas za preoblačenje! Oglejte si njene seksi manevre v zgornjem posnetku.

Preverjeno učinkoviti načini učenja. To so preverjeno najbolj učinkovite oblike učenja Idealna dolžina penisa, če vprašate ženske je... Ženske so razsodile! Da, velikost je pomembna, a idealna dolžina penisa je… Facebook je prvi na večni lestvici največkrat prenešenih aplikacij. Katere so največkrat prenešene mobilne aplikacije v zgodovini? Fotografije, kjer je skepticizem odveč, čeprav vam oči pravijo drugače. Fotografije ob katerih si boste dvakrat pomeli oči · ·