Melania Trump kot prva ameriška predsednica v oglasu za znamko Mura.
V zraku · buzz buzz

Melania Trump kani postati prva dama ZDA, že pred 23 leti pa je postala prva ameriška predsednica. Leta 1993 je namreč posnela oglas za slovensko blagovno znamko Mura, v katerem igra prvo predsednico ZDA. Ste ga že videli?

Melania Trump se je nekoč že prebila v Belo hišo! Ste vedeli, da je Sevničanka leta 1993 posnela oglas za blagovno znamko Mura, v katerem se je vživela v vlogo prve ameriške predsednice?

Pozabljeni oglas je iz naftalina potegnil ameriški spletni portal Univision. V njem Melania prispe na brniško letališče in se v Caprice Chevroletu, ki služi kot predsedniška limuzina, odpelje v Ljubljano, kjer sledi slovesna zaprisega. Reklama jo namreč spremlja na dan inavguracije, določeni prizori pa so vzeti iz filmskega arhiva – gre za posnetke Kennedyjevega prihoda v Dallas. Vse skupaj naj bi se odvijalo v ZDA, v Washingtonu, a ker je bil proračun za oglas nizek, so vse skupaj posneli kar v Sloveniji.

PREBERITE ŠE: Melania Trump: 15 sočnih dejstev, ki jih o njej še ne veste

Melania Trump je tako že 23 let nazaj vadila življenje v Beli hiši, kamor se bo dejansko preselila, če njen mož, Donald Trump, na volitvah premaga Hillary Clinton, ki bi v primeru zmage postala prva ameriška predsednica, v nasprotnem primeru pa bo Melania postala prva dama ZDA. V času snemanja oglasa je bila Melania stara 23 let, ko se je dokazovala še kot manekenka Melanija Knavs, ki je sanjala o karieri čez lužo. Jožica Brodarič, scenaristka pozabljenega Murinega oglasa, je za Univison dejala, da gre za neverjetno zgodovinsko naključje, Melania pa v oglasu deluje zelo uglajeno, elegantno in predsedniško.

Galerija – Melani Trump v oglasu za Muro, v katerem se vživi v vlogo predsednice ZDA:

Melania Trump kot prva ameriška predsednica v oglasu za znamko MuraOdpri galerijo

Gradnja Eifflovega stolpa Redke zgodovinske fotografije, za katere niste vedeli, da so jih posneli Zabavna imena za genitalije. Zabavna imena za genitalije po svetu Bono - moški leta po izboru revije Glamour Bono je ženska leta 2016 po izboru revije Glamour Bivši gansterji s tetovažami  in brez njih. Močno potetovirani bivši gangsterji brez svojih tatujev · · · ·