melvita_NOVO1000x500
Utrip mesta · zdravje & lepota

Melvita je s pomočjo narave razvila lepotni ritual za celovito nego obraza, ki prinaša opazne rezultate. Sestavljen je iz preprostih, a ključnih korakov, ki vodijo do naravno lepe kože: čiščenje, toniranje, vlaženje in negovanje. Želite tudi vi polepšati svojo kožo?

Predstavitev rituala si oglejte v videu, nato pa izkoristite ekskluzivno priložnost ter svojemu obrazu privoščite razvajanje z lepotnimi eliksirji: Melvita vam podarja brezplačno nego in masažo obraza!

Za rezervacijo termina in več informacij kliknite tukaj. Število mest je omejeno, zato pohitite. Brez skrbi, ne bo vam žal.

PREBERITE ŠE: Melvita – v srcu narave

Že poznate Melvito?

Ta blagovna znamka certificirano organske kozmetike je nastala pred več kot 30 leti v srcu francoskega podeželja, čudoviti pokrajini Ardèche. Njeno ime je sestavljeno iz latinskih besed mel (med) in vita (življenje), podjetje pa je ustanovil biolog in čebelar, Bernard Chevilliat, velik ljubitelj neokrnjene narave.

Zgodba se je pričela s šesterokotnim milom iz sestavin iz čebeljega panja in se nadaljevala z razvojem številnih organskih negovalnih izdelkov, ki v sebi nosijo najdragocenejše zaklade iz narave. V Melvitinem Oddelku za raziskave in razvoj več kot 100 inženirjev, zdravnikov in tehnikov nenehno raziskuje in odkriva nove načine združevanja naravnih sestavin v učinkovite sinergije ter dokazuje, da se vse rešitve najde v naravi.

iStock_000061294698_Medium 5 enostavnih trikov, kako jesti bolj zdravo vsak dan Spomladanska utrujenost Spomladanska utrujenost: Kako jo lahko premagamo? Dior Pastel Eyes Lepotni trend 2015: “Dior Pastel Eyes” – eyeliner letošnje pomladi PicMonkey Collage1 10 lepotnih skrivnosti lepotic zlate dobe Hollywooda · ·