Source-Twitter-user-jimmykimmel
V zraku · buzz buzz

Znanemu ameriškemu voditelju Jimmyju Kimmelu je uspelo nekaj, kar ni uspelo niti NBC-ju. Na TV ekrane je vrnil priljubljeno nanizanko Prijatelji (Friends). Sicer v nekoliko skrčeni obliki, a replika newyorškega stanovanja Rachel in Monice in trio deklet je bil dovolj, da se je zapolnilo vsaj nekaj tiste praznine, ki je zazijala, ko se je šov v 90′ poslovil.

Jimmy Kimmel je v svojem studiu priredil mini obletnico igralcev iz nanizanke Prijatelji (Friends). Sprva se je zdelo, da bo njegova gostiteljica le Jennifer Aniston (v Prijateljih Rachel Green), a ko ji je zaupal svoje otroške fantazije igranja znanih filmskih karakterjev in odrgnil zaveso, za katero se je skrival omenjeni dvojnik newyorškega stanovanja Rachel in Monice, je bilo slutiti, da se obeta več kot le talk show.

In res, Rachel in Rossu (igra ga Jimmy Kimmel) sta se na sceni pridružili tudi Monica Geller (Courtney Cox) in Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), skupaj pa so odigrali sceno, kjer so dekleta Rossa postavljala na seksualni piedestal. Smeha polna skleda, vredna ogleda, ki so jo zaključili z recitacijo uvodne špice. Top!

PREBERITE ŠE: Najbolj popularne skladbe legendarnih televizijskih serij

In če vas zanima, kaj se je zgodilo z ostalima dvema Prijateljema. Če gre verjeti Kimmelu, pardon Rossu, sta Chandler in Joe umrla za opičjo steklino.


Izobrazba ni merilo uspeha: ti slavni in uspešni NISO dokončali šole Izobrazba ni merilo uspeha: ti slavni in uspešni NISO dokončali šole PicMonkey Collage Hello Kitty sploh ni kitty. Ne, ni mačka. cover-icebucket Simpson Homer & Ice Bucket Challenge 12 Inedible: čudovite fotografije neužitne hrane ·