The Flying Passenger - Volvo FH
Utrip mesta · mobilno

Volvo nadaljuje s serijo atraktivnih oglasov, v katerih demonstrira svoje izdelke. Serijo Live Test je začel Jean-Claude Vam Damme s špago med dvema tovornjakoma pred tremi leti, s hrvaškega visokogorja pa prihaja nov posnetek, ki vam bo naježil kožo. Tokrat tovorno vozilo Volvo FH za seboj vleče jadralnega padalca na gorski prelaz in ga med drugim zapelje pod viaduktom.

Za tokratni podvig – The Flying Passenger – je Volvo najel poklicno voznico Louise Marriott in ekstremnega padalca Guillaumeja Galvanija. Z njima Volvo demonstrira izjemno zmogljivost pogonskega sklopa tovornega vozila Volvo FH 540, opasanega z menjalnikom I-Shift z dvojno sklopko.

Ta omogoča vzdrževanje hitrosti tudi pri vožnji na težavnih cestah, kot je gorski prelaz (posnetek prihaja z Dinarskega gorstva na Hrvaškem).

PREBERITE ŠE: Volvo Gran Artic 300 – to bo največji avtobus na svetu

Podvig ni dopuščal nobenih napak, voznica pa je morala na prelazu ohranjati visoko hitrost, da je padalec ostal v zraku. Skupaj sta se zapeljala tudi pod viaduktom. To ni prvič, da je Volvo snemal na Hrvaškem. Leta 2012 je tam posnel tudi spodnji oglas.


Novi Suzuki Ignis Novi Suzuki Ignis (2017) – mali križanec velikega srca Consumer – trapezoidni avtomobil Consumer: trapezoiden avto, ki se požvižga na ustaljene norme Upside Racks - inovativni nosilec za kolesa Upside Racks – nosilec za kolesa, ki stvari (dobesedno) postavlja na glavo Kolo Cherubim Air Line Nenavadna kolesa 2016: kolesa, ki so razmišljala onkraj ustaljenih okvirjev · ·