Selfi palic se je lotil s škarjami za veje.
V zraku · buzz buzz

Gredo tudi vam na živce selfi palice? Fantu, ki sliši na ime Buddy Bolton, so šle tako zelo, da se je odločil, da gre nadnje s škarjami za veje! Ljudje se ne morejo odločiti, ali je heroj ali zlobnež, če bi sodili po številu všečkov na YouTubu, pa bi prej dejali, da slednje.

Buddy Bolton je imel dovolj uporabe selfi palic in jim je napovedal maščevanje. Nad nič hudega sluteče turiste, ki so se slikali s selfi palico, se je spravil s škarjami za veje in jim palice prepolovil, da so pametni telefoni nemočno padli po tleh. Večina ljudi je od šoka otrpnila, spet nekaj se jih je takoj pognalo za novodobnim maščevalcem. Koliko udarcev je Bolton utrpel, ni znano.

PREBERITE ŠE: Dve vroči dekleti pokusili najbolj vroč čili na svetu in to v sekundi obžalovali!

Buddy Bolton je pod video sicer zapisal: ”To smo storili, ker smo bili siti newyorških turistov s selfi palicami.” Čeprav so palice res nadležne, pa fant uničuje osebno lastnino, kar je narobe. Da sploh ne omenjamo, da bi lahko zaradi tega zašel v resne težave. Preverite, kako se je končal njegov maščevalski pohod s škarjami za veje po New Yorku.


Prvi šolski dan vs. zadnji šolski dan Fotografije, posnete na prvi in zadnji šolski dan Dekleti pokusita najbolj pekoč čili na svetu. Dve vroči dekleti pokusili najbolj vroč čili na svetu in to v sekundi obžalovali! Supermodeli z brado in brki Če bi imele svetovno znane lepotice brado in brke … Dunking Devils zabijali na premikajočem vlaku. Slovenci Dunking Devils tokrat v zabijali na drvečem vlaku! · · ·