Novinarski spodrsljaji 2016
V zraku · buzz buzz

Spodrsljaji novinarjev in voditeljev so nekaj vsakdanjega. Kadar kamera teče v živo, pač ni prostora za popravke in iz situacije se izvlečejo, kakor vejo in znajo. Če potrebujete dobro dozo smeha, si poglejte najbolj smešne novinarske spodrsljaje leta 2016. Preverite tudi, zakaj ne pravijo zaman, da z majhnimi otroki in živalmi pred kamero v živo ni pametno delati.

Tudi novinarji in voditelji so samo ljudje in tudi njim se kdaj pri oddajanju v živo prikrade kakšna napaka, kak lapsus in v eter uide ali se zgodi kaj nepričakovanega.

PREBERITE ŠE: Največji novinarski spodrsljaji v 35-letni zgodovini medijske hiše CNN

In čeprav tudi v nerodnih situacijah poskušajo ohranjati profesionalnost, včasih to preprosto ne gre. Privoščite si odmerek smeha, ki ga boste dobili, če si ogledate kompilacijo najbolj smešnih novinarskih spodrsljajev leta 2016.


najbolj seksi trenutki 2016 Najbolj vroči trenutki leta 2016 shutterstock_101217715 Masterclass: dovolite, da vas umetnosti igre nauči sam Kevin Spacey! Ljudje, rojeni v tem astrološkem znamenju, so najlepši Ljudje, rojeni v tem astrološkem znamenju, so najlepši Leonardo DiCaprio je končno osvojil oskarja. Najpomembnejši selfiji leta 2016 · ·