Stereotipi o Slovencih
V zraku · buzz buzz

Veš, kateri so najbolj znani stereotipi o Slovencih? Kakšni smo Slovenci kot narod? V očeh tujcev smo prijazni in odprti ljudje, a nekoliko zadržani. Imamo se za skromne in delavne ljudi. Imamo se za odlične voznike in odlične pivce. Ponosni smo tudi na svojo zavist. Zakaj sicer besedna zveza ”zavidanja vreden”?

Znaš našteti najbolj znane stereotipe o Slovencih? K sreči je tu slovenska YouTube oddaja Slovenian Lover, ki to stori namesto nas in nam predstavi top 5 slovenskih stereotipov. Se najdeš v njih?

PREBERITE ŠE: Slovenia Lover – nova slovenska YouTube oddaja

Drži. Stereotipi so nekoliko zavajajoči, saj niso povsem pravilni, a običajno vsebujejo zrno resnice. Čeprav se boste ob lastnih stereotipih nasmejali, pa jih Slovenci včasih jemljemo preresno, saj veliko damo na to, kako nas vidijo drugi.

Snapchat ljubezenska zgodba Resnična Romeo in Julija, ki sta se spoznala na Snapchatu Simpsonovi so predvideli številne inovacije 10 inovacij, ki so jih pravilno predvideli Simpsonovi Živali pred in po kopanju Smešne fotografije živali pred in po kopanju Stotnik Evropa Pozabite na Stotnika Amerika, prihaja Stotnik Evropa! · ·