Najboljši GoPro posnetki 2016
V zraku · buzz buzz

Športne kamere GoPro vsako leto ujame kopico neverjetnih posnetkov, ob katerih se človeku zazdi, da je njegovo življenje popolnoma dolgočasno. Tudi letos je ta ameriška znamka najbolj priljubljenih športnih kamer na svetu pripravil kompilacijo najbolj nepozabnih trenutkov. To so najboljši GoPro posnetki 2016.

Športne kamere GoPro so zaradi svoje vzdržljivosti in kakovosti slike že leta prva izbira številnih ljubiteljev adrenalina, zato ni presenetljivo, da zabeležijo mnoge ekstremne in neverjetne podvige.

Ste mislili, da imate za seboj razburljivo leto? Potem še niste videli kolaža posnetkov kamere GoPro, ki so iz leta v leto bolj osupljivi.

PREBERITE ŠE: GoPro Remo: naprava za glasovno upravljanje športne kamere tudi v nemogočih razmerah

Ob ogledu kompilacije najboljših kadrov, ujetih s kamero GoPro v letu 2016, ki so ujeli ekstremne in manj ekstremne trenutke, zagotovo ne boste mogli skriti navdušenja.


Novoletne zaobljube 4 novoletne zaobljube, ki jih boste v novem letu zagotovo uresničili 10 dejstev o Sloveniji 10 dejstev o Sloveniji skozi oči tujcev, ki jim mora prisluhniti vsak Slovenec Toaletni papir za pametni telefon ”Toaletni” papir za pametne telefone Umetnost iz jeansa Ian Berry – umetnost iz jeansa · · · · · ·