Najhitrejši na svetu
V zraku · buzz buzz

Hitrost je bila za človeka od nekdaj obsesija. Biti najhitrejši je želja športnikov, številnih avtomobilov, saj naziv prinaša večno, no, vsaj petminutno slavo. Ljudje smo mahnjeni k premikanju mej in najhitrejši na svetu so tisti, ki so to mejo postavili najdlje. Preverite kompilacijo hitrostnih rekordov vsega živega.

Ljudje smo obsedeni s hitrostjo in celo s hitrostjo s katero rušimo svetovne rekorde. Zato se pripravite. In to hitro! Ker preden boste prišli do konca kompilacije najhitrejših stvari na svetu, bodo ti rekordi verjetno že zastareli.

PREBERITE ŠE: Terry Grant v Goodwoodu postavil nov svetovni rekord v vožnji po dveh kolesih

Predstavljamo vam kompilacijo nekaterih najhitrejših Zemljanov, živali in stvari ter njihove hitrostne rekorde v številkah.

Mature Cupid Kaj si o telesni in obrazni poraščenosti moških mislijo ženske? Adriano Alarcon: človek-pol brada, pol nekaj drugega Fifty Fifty Selfie Barber Shop: ko polovice brade in brkov nadomestijo ščurki in kokice Povečajte svojo produktivnost na delovnem mestu s temi triki. Recept, kako povečati produktivnost na delovnem mestu Zmagovalci natečaja National Geographic Traverel Photo Contest 2015 To so zmagovalne fotografije natečaja National Geograpfic Traveler Photo Contest 2015 · ·