Hiša iz kart
Kulturni izbor · film

Priljubljena TV-serija Hiša iz kart (House of Cards) se na male zaslone vrača maja 2017, Netflix pa je v času inavguracije Donalda Trumpa izdal prvi napovednik o novih spletkah Kevina Spaceyja, ki se že petič vrača v vlogi Franka Underwooda, demokratskega politika, ki je tako neusmiljen in pokvarjen, kot imamo na sumu vse vplivne politike, obenem pa tako sposoben, kot si vse želimo biti. Preverite, kaj se nam obeta v že peti sezoni.

Hiša iz kart (House of Cards) je originalna TV-serija ameriške spletne videoteke Netffix o neusmiljenemu in pokvarjenemu politiku, geniju z mentaliteto morilca, ki ga igra vselej odlični Kevin Spacey.

PREBERITE ŠE: Netflix z 8-bitno igro s televizijskimi junaki

Vas zanima, kaj nam Frank Underwood pripravlja v peti sezoni? Potem si brž oglejte prvi napovednik. Hiša iz kart se z novimi deli na Netflix vrača 20. maja 2017. Spomnimo. Šušlja se, da bi lahko v novi sezoni umrl eden od glavnih likov. Si upate drzniti napovedati, kateri?

Galerija – Hiša iz kart:

Hiša iz kartOdpri galerijo

50+ fotografij iz ozadij snemanja kultnih filmov 50+ fotografij iz ozadij snemanja kultnih filmov Levji kralj Najlepši prizori iz Disneyjevih risank Film Colossal (2016) Filmski napovednik: Colossal (2016) Film Collide (2016) Filmski napovednik: Collide (2016) · · ·