Agent 47 je nazaj!
V zraku · tehnologija

Ne, to ni napovednik za film Hitman, ki smo ga lahko pod imenom Hitman: Agent 47 nedavno gledali v kinu, temveč napovednik za priljubljeno videoigro Hitman, že šesti del, ki na prodajne police prihaja 11. marca 2016.

Dobrodošli v svetu umorov. Založnik in razvijalec videoigre Square Enix je na splet poslal napovednik za prihajajočo ”ubijalščino” Hitman, ki bo na voljo že čez nekaj dni. Najnovejši Hitman, že šesti po vrsti, bo izhajal v epizodah, ki se bodo zvrstile v letu 2016. Prva bo na sporedu že 11. marca 2016, in sicer za konzoli PlayStation 4 in Xbox One ter za osebni računalnik.

Serija Hitman se z novim nadaljevanjem vrača h koreninam in ponuja malo morje načinov ubijanja, podobno kot videoigra Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

PREBERITE ŠE: Najbolj pričakovane videoigre 2016 (igre)

Hitman (2016)Odpri galerijo
Majica Virtuali-Tee Virtuali-Tee: majica za navidezni vpogled v telo Google PlaNet Google zdaj sam prepozna kraj na fotografiji! static.bikini.com Kako očistiti slušalke, če jih uporabljate vsak dan Pisarniški pripomočki in tehnologija iz sedemdesetih, ki se je poslužujemo še danes. Pisarniški pripomočki in naprave iz 70′, ki jih uporabljamo še danes