7. sezona serije Igra prestolov
Kulturni izbor · film

Se je že začelo. 7. sezona TV-serije Igra prestolov (Game of Thrones) prihaja na spored šele leta 2017, ustvarjalci pa so nas že začeli dražiti s prvimi utrinki. Tisti, ki ste pričakovali prve prizore 7. sezone, boste morda nad dražilnikom rahlo razočarani, toda vsak pravi oboževalec bo znal ceniti, kar nam je HBO ponudil za predjed. Gre za nekoliko drugačen vpogled v priljubljeno serijo, po katerem na serijo ne boste nikoli več gledali enako.

Sedma sezona TV-serije Igra prestolov (Game of Thrones) je dobila prvi napovednik. Gre bolj za dražilnik s posnetki z zakulisja dogajanja, v katerem gledalec spozna, koliko truda in dela je vloženega v posamezne epizode.

PREBERITE ŠE: Igralci serije Igra prestolov nekoč in danes

Igra prestolov se na male zaslone vrača pozneje kot običajno. Namesto aprila, kot smo bili vajeni, je premiera tempirana za poletje 2017, namesto običajnih 10, pa bo nova sezona štela le sedem delov.

TV-serija Igra prestolov bo v 7. sezoni štela le sedem delov.Odpri galerijo

Smešne napake s snemanja 6. sezone serije Igra prestolov:

Najboljše filmske scene s kavo Nepozabni filmski prizori s kavo Charlie Chaplin Charlie Chaplin – najbolj smešni prizori iz njegovih nepozabnih filmov Film Blair Witch (2016) Filmski napovednik: Blair Witch (2016) – Čarovnica iz Blaira dobiva nadaljevanje Film Wonder Woman (2017) Filmski napovednik: Wonder Woman (2017) · · · ·