Avtomobilistična serija The Grand Tour
Kulturni izbor · film · Utrip mesta · mobilno

Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May so znova sedli za volan. Le še malo nas loči do začetka prve sezone spletne serije The Grand Tour, ki jo pripravlja nekdanja ekipa avtomobilistične serije Top Gear, ki je povsem premešala vrste, potem ko se je Jeremy Clarkson še enkrat spozabil in delodajalca – televizijsko hišo BBC – prisilil, da ga odpusti. A Clarkson ni stal križem rok in je z nekdanjima partnerjema v zločinu, Richardom Hammondom in Jamesom Mayem, začel pripravljati novo serijo, katere boter je Amazon. Vsi oboževalci legendarne ekipe boste na svoj račun spet prišli 18. novembra 2016, ko na računalniške zaslone po dolgem čakanju prihaja The Grand Tour, ki se bo tedensko predvajal na spletnem programu Amazon Prime. Za pokušino pa je tu vroč napovednik.

Po svežem napovedniku za avtomobilistično serijo The Grand Tour se zdi, da je to pravzaprav Top Gear pod drugo zastavo (Amazonovo in ne več BBC-jevo).

Top Gear medtem z novo ekipo doživljal krizo srednjih let, saj po odhodu svete trojice oz. štirice (Stig) ostaja le še bleda senca sama sebe (nekoč je bila najbolj gledana TV-serija na svetu), čeprav dejansko ni tako slaba, kot ji očitajo – Chris Evans je medtem že dobil nogo, v novi sezoni pa bo čast Top Geara reševal njegov sovoditelj in bivši Prijatelj, Matt LeBlanc – toda Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May so pač nenadomestljivi.

In zdaj boste njihovi oboževalci spet lahko prišli na svoj račun, saj nas le še mesec loči od premiere serije The Grand Tour (18. november 2016).

PREBERITE ŠE: Top Gear: Matt LeBlanc odkrije Tinder za avtomobile

Če gre soditi po prvih utrinkih, Amazonova avtomobilistična serija sledi preverjenemu receptu, kar pa sploh ni slabo, saj zmagovalnega konja ne menjaš. Delodajalca pač. Tokrat boste legendarno ekipo, ki jo sestavljajo Clarkson, Richard Hammond in James May, in njene norčije lahko spremljali v ločljivosti 4K UHD! Nova serija bo naročnikom na Amazon Prime na voljo vsak petek. Trio je za prvo sezono pripravil 12 ur materiala (za 12 epizod), sicer pa z Amazonom podpisal triletno pogodbo, kar pomeni, da nas čaka najmanj 36 epizod. Se že kaj veselite?

Avtomobilistična serija The Grand Tour:

Utrinki iz serije The Grand TourOdpri galerijo

Screen Shot 2016-09-16 at 12.02.14 VIDEO: Trilerski napovednik filma Petdeset odtenkov teme je boljši od izvirnika MV5BMWI0Njg1NTAtNjkxOC00OTdmLWI5YzEtZjFhNDgxY2NkNzc2XkEyXkFqcGdeQXVyOTc5MDI5NjE@._V1_SX1777_CR0,0,1777,962_AL_ 10 šokantnih filmov, po katerih boš imel kepo v želodcu Najboljše serije 2016: nominiranci za nagrado emmy 2016 Film Nocturnal Animals (2016) Filmski napovednik: Nocturnal Animals (2016) · · ·