Top Gear 2. sezona
Kulturni izbor · film · Utrip mesta · mobilno

Novi Top Gear se po poporodnih krčih vrača na male zaslone in BBC je že objavil prvi napovednik za 2. sezono. V tej ne bomo več spremljali voditelja Chrisa Evansa, ki se je kot voditelj priljubljene avtomobilistične oddaje poslovil po koncu 1. sezone. Na pota stare slave jo bo poskušal vrniti sovoditelj Matt LeBlanc, ki je postal prvi ”volan” oddaje.

Grand Tour je dobil prvo bitko, a ne tudi vojne. Oglejte si prvi napovednik za 2. sezono post Clarkson-Hammond-Mayeve avtomobilistične oddaje Top Gear, ki je po koncu prve sezone zaradi številnih kritik izgubila Chrisa Evansa. Čevlje ”svete trojice” bodo bolj uspešno poskušali zapolnili Mat LeBlanc, Rory Reid in Chris Harris. Slednja v drugi sezoni iz ozadja stopa v ospredje.

PREBERITE ŠE: The Grand Tour s prestola najbolj piratizirane serije vrgel serijo Igra prestolov

V napovedniku za prihajajočo sezono oddaje Top Gear spremljamo trojico, ki se mora zagovarjati pred zavarovalničarjem. Potem ko ga že skoraj prepričajo, na sestanek zamudi goreči Sting, ki vse skupaj pokvari. Smeh zagotovljen! Ni še znano, ali se vračata tudi Eddie Jordan in Sabine Schmitz, prav tako še ni znana premiera 2. sezone, ne bi pa smela biti pretirano oddaljena.

Galerija – Top Gear, 2. sezona:

Top Gear 2. sezonaOdpri galerijo

Slovenski film Anina provizija Filmski napovednik: slovenski film Anina provizija (2017) francoski filmi Top 10 francoskih filmov, ki si jih morate ogledati wanted18 Slovenska premiera dokumentarnega filma Nepasteriziranih 18 Mitja Okorn gre v Hollywood Slovenski režiser Mitja Okorn bo posnel film s Caro Delevingne · · · · ·