Napovednik za Top Gear
Utrip mesta · mobilno

Televizijska hiša BBC, ki je zadolžena za produkcijo oddaje Top Gear, je pred kratkim objavila napovednik za novo sezono te sila priljubljene avtomobilistične oddaje, ki se maja 2016 na male zaslone vrača v prenovljeni zasedbi. Med novinci je tudi Matt LeBlanc, najbolj znan po vlogi Joeyja iz TV-serije Prijatelji.

Potem ko so Jeremy Clarkson, James May in Richard Hammond zaradi spora zapustili britansko medijsko hišo BBC, so izpraznjena mesta v priljubljeni avtomobilistični oddaji Top Gear zapolnili idejni vodja Chris Evans (oddaji se je pridružil lani; angleški radijski in televizijski voditelj, DJ in poslovnež), ameriški igralec Matt LeBlanc (imela bosta najvidnejšo vlogo), pa Sabine Schmitz (profesionalna voznica, ki se na dirkališču Nürburgring počuti kot v dnevni sobi – poleg je odraščala – in je tudi dvakratna zmagovalka dirke 24 Hours Nürburgring), Chris Harris (YouTube zvezda kanala Chris Harris on Cars), Eddie Jordan (lastnik moštva formule 1) in Rory Reid (zmagovalec avdicije). Od prejšnje postave je ostal zgolj sloviti The Stig. Kako se bo nova ekipa, pa ne toliko na cesti kot v priljubljenosti, kosala s priljubljeno trojico, ostaja uganka, številni pa menijo, da je bil trio (adijo) nenadomestljiv.

PREBERITE ŠE: Roborace: bomo v prihodnje spremljali formulo brez voznikov?

Prevetreni Top Gear, ki se na male zaslone vrača maja 2016, obljublja super avtomobile in še drznejše podvige. Že komaj čakate na začetek? Do takrat naj vas poteši sveži napovednik.

Potovalni skuter Bufalino Camping Bufalino Camping Scooter – potovalni skuter, rojen za kampiranje Dirkalnik brez dirkača Roborace: bomo v prihodnje spremljali formulo brez voznikov? Tesla model 3 Tesla model 3: avto, za katerega je večja vrsta kot za novi iPhone Spyker C8 Preliator Spyker C8 Preliator: nizozemski stroj za podiranje rekordov · ·