TV-serija Gilmore Girls: A Year in the Life (2016)
Kulturni izbor · film

Priljubljena TV-serija Midve z mamo (Gilmore Girls) se konec novembra 2016 po devetih letih vrača na male zaslone, in to v originalni zasedbi. Dogodivščine Lorelai (Lauren Graham) in Rory (Alexis Bledel) bomo lahko spremljali v štirih 90-minutnih delih miniserije z naslovom Gilmore Girls: A Year in the Life, ki bodo na Netgflixu na ogled od 25. novembra 2016 dalje.

Ljubitelji TV-serije Midve z mamo (Gilmore Girls) imajo že nekaj časa debelo podčrtan datum 25. november 2016, ko se ta priljubljena serija katere zadnja klapa je padla pred devetimi leti (serija so snemali med leti 2000 in 2007), vrača na male zaslone.

Skupaj s serijo se vrača celotna originalna zasedba z dinamičnim duom Lauren Graham in Alexis Bledel na čelu, ki sta igrali mamo (Lorelai) in hči (Rory) ter bili hkrati najboljši prijateljici. Poleg njiju se vračajo tudi njune znane ljubezni, to so Scott Patterson kot Luke, Jared Padalecki kot Dean, Matt Czuchry kot Logan in Milo Ventimiglia kot Jess, ustvarjalci pa so nazaj zvabili tudi Melliso McCarthy, ki se bo spet vživela v nepozabno Sookie.

PREBERITE ŠE: Objavili zadnji del serije Prijatelji, v katerem Chandler umre

Ponovno obujena TV-serija nosi originalen naslov Gilmore Girls: A Year in the Life in bo štela štiri 90-minutne epizode. Prikazovale bodo obdobje enega leta, vsaka epizoda pa se bo odvijala v drugem letnem času. V miniseriji se bodo poklonili tudi leta 2014 umrlemu Edwardu Herrmannu, ki je v seriji igral Loreleijinega očeta Richarda. Spomnimo, Rory je na koncu serije ostala samska, tudi pri Lorelai in Luku pa ne cvetijo več rožice.

Galerija – Gilmore Girls: A Year in the Life:

TV-serija Gilmore Girls: A Year in the Life (2016)Odpri galerijo

BMW - The Escape The Escape – Clive Owen in BMW blestita v novem filmskem nadaljevanju chandler Objavili zadnji del serije Prijatelji, v katerem Chandler umre Ikonične vloge, ki bi šle skoraj v vloge drugih igralcev. Znamenite filmske vloge, ki bi skoraj šle v roke drugega igralca Izbrisane scene, ki zamašijo luknje v scenariju 9 izbrisanih filmskih scen, ki razložijo nepojasnjene prizore · ·