Vse za tale spektakularen selfie.
V zraku · buzz buzz

Potem, ko sta lani Vadim Makhorov in Vitalij Raskalov brez plezalne opreme splezala na vrh bodoče druge najvišje stavbe na svetu Šanghajski stolp in s posnetkom na YouTubu obnorela internet, sta si tokrat za izziv vzela enako drzen vzpon na Ping An, mednarodni finančni center v Shenzhenu v kitajski provinci Gaungndong. Ta bo, ko bo enkrat zgrajen, najvišja stavba na Kitajskem in druga najvišja na svetu (kmalu bo oboje postal prav Šanghajski stolp, a le za kratko). In vi ste mislili, da ste kul, ker ste enkrat splezali na res visoko drevo?!

Adrenalinska odvisneža iz Rusije Vadima Makhorova in Vitalija Raskalova doza adrenalina iz leta 2014 ni dolgo držala, saj sta s kamero na glavi še enkrat več izzivala usodo. Tokrat s plezanjem na vrh nebotičnika Ping An, ki bo ob dokončanju zrasel do višine 660 metrov in bo za 28 metrov prehitel odpirajoči Šanghajski stolp (638 m), ki sta si ga pokorila lani. Ping An bo za nebotičnikom Burdž Kalifa v Dubaju (830 m) druga najvišja stavba na svetu.

PREBERITE ŠE: Nori BASE skoki s padalom z najvišje stanovanjske stavbe na svetu Princess Tower

Oglejte si njun drzen podvig in selfija, ki sta ga posnela na repu žerjava, a naj opozorimo, da video ni za tiste s slabim srcem. Rusa med drugim pravita, da ju plezanja po takšnih strukturah, tudi nedokončanih, ni strah, saj sta tovrstnih podvigov že vajena. Na poti sta se morala sicer izogibati še varnostnikom, a z masko in kapuco sta bila zakrita predvsem zaradi nelegalnosti svojega početja. Vse za spektakularen selfie!

Drzna Rusa sta šla po selfija na vrh nebotičnika Ping An.Odpri galerijo
Skulpture iz zavrženih ključev Moerkey in njegove čudovite stvaritve iz zavrženih ključev cover-manekenke-niso-lepe Prej in potem: Retuširanje v modni industriji Gingerji Instagram profil, ki zvezdnikom nadane rdeče lase PicMonkey Collage1 MADE IN LOVE – prva umetniška zbirka kondomov ·