Potegavščina s poročno torto
V zraku · buzz buzz

Ah, ti starši! Celo življenje nas pred drugimi spravljajo v zadrego! Ko se je Andy Todd lotil svojega govora na poroki svoje hčerke, ni nihče pričakoval, da ima kaj za bregom. No, morda, kajti v roke je zgrabil cel pok papirjev, popisanih s slavnostnim govorom. A govor se je izkazal za dimno bombico. V resnici je imel v rokavu tri, s katerimi je sprva šokiral, nato pa nasmejal nevesto in zbrano občinstvo.

Poročnih govorov se vsak loti drugače. Nekateri so sproščeni, drugi hudomušni, spet tretji resni, dolgi in dolgočasni. Zdelo se je, da bo tak tudi govor Britanca Andyja Todda, ki je bil priča na poroki svoje hčerke. Toda po tem, ko je v roke vzel špeh listov s slavnostnim govorom oz. napitnico, ni mogel mimo mamljive poročne torte, ki je stala nedaleč stran.

PREBERITE ŠE: Zakaj ljudje vrtajo luknjo v iPhone 7? Ali res deluje?

Že ko jo je nonšalantno prijel v roke, je gostom zastal dih, potem pa se je uresničila najhujša nočna vsake neveste (no, druga najhujša, prva ostaja pobeg ženina). Torta je zgrmela po tleh. Toda premeteni oče v resnici ni uničil poroke, ne s (pre)dolgim govorom ne s svojo nerodnostjo. Vse skupaj je bilo namreč zaigrano, torta pa ni bila prava. Pravo so varno spravil na drugi konec sobe, daleč od njegovih rok. Na koncu so si tako gostje kot nevesta lahko globoko oddahnili in šok je hitro zamenjal smeh. Je tudi vas vaš oče kdaj takole naplahtal?

Ko se poroka sfiži:


Začnemo se počutiti kot doma. Tako se čez čas spremeni naš odnos do službe Smešni neonski napisi Neonski napisi z napako Verjemite, trideseta so boljša kto dvajseta. 8 razlogov, zakaj so trideseta boljša kot dvajseta v1 Znanost pravi: to je idealna razlika v letih za srečno zvezo · · ·