Nizozemska satira za Donalda Trumpa
V zraku · buzz buzz

”Zavedamo se, da je bolje, da se razumemo, zato smo se odločili, da mu predstavimo našo deželo, in to na način, ki mu bo verjetno všeč,” začno v nizozemski satirični oddaji Zondag met Lubach, ki je posnela zabaven video, namenjen 45. predsedniku ZDA Donaldu Trumpu. V njem mu Nizozemsko predstavijo v njegovem slogu, z njegovo retoriko in izrazoslovjem ter se med drugim pohvalijo, da so med Nizozemsko in Mehiko ”postavili” ocean.

Nizozemska satirična oddaja Zondag met Lubach je v imenu nizozemske vlade posnela prispevek o svoji državi, ki je bil namenjen Donaldu Trumpu. Pri predstaviti so uporabljali njegovo retoriko ter si sposodili številne njegove fraze in slog izražanja. Zato ni presenetljivo, da se posnetek začne s stavkom, da ”bo to izjemen video” in nadaljuje s hvalospevom države. Med drugim se pohvalijo, da so med svojo državo in Mehiko ”postavili” ocean, nemščino pa obtožijo, da gre za lažen jezik.

PREBERITE ŠE: Tako je videti Ovalna pisarna, potem ko se je vanjo vselil Donald Trump

Za konec v tej satiri Donalda Trumpa, ki je na inavguraciji dejal, da bo od tega trenutka naprej Amerika na prvem mestu, skromno prosijo, ali je lahko Nizozemska potem vsaj na drugem.

15538134_365448837151656_2809447891972653056_n Krava, ki se pusti jahati in skače čez ovire Najbolje plačani tviteraši- Cristiano Ronaldo Najbolje plačani tviteraši med športniki – za tvit toliko, kot vi zaslužite v 20 letih Plitvice pozimi Plitvice se pozimi spremenijo v ledeno kraljestvo kopalnakadspust To je dričanje po zasneženem hribu … v banji! · · · · · · · ·