Nizek let nad Budimpešto
V zraku · buzz buzz

Od 11. septembra 2001 prizori z letali, ki letijo nizko nad mestom, niso najbolj prijetni, a to ni ustavilo potniškega letala Airbus A-321 letalske družbe WizzAir, da ne bi v Budimpešti letelo izjemno nizko, skorajda med zgradbami. K sreči letalo ni imelo tehničnih težav in mu ni bilo treba pristati na reki, ki deli mesto, ampak je bil let del atraktivnega dogodka The Nagy Futam 2016, ki ga je organiziral Red Bull.

Red Bull je nedavno v Budimpešti organiziral dogodek The Nagy Futam 2016, tekmovanje z raznoraznimi vozili, tudi dirkalniki formule 1 in motocikli, v sklopu katerega je potekal tudi zračni spektakel, za katerega so poskrbeli pri Flying Bulls. A šov jim je ukradlo potniško letalo Airbus A-321 letalske družbe WizzAir, ki je nad glavnim mestom Madžarske letelo nevarno nizko.

PREBERITE ŠE: iPhone kot vaba za ribe?

Za let, ki je pritegnil veliko pozornosti, je Red Bull kakopak pridobil dovoljenje, posnetki, ki prikazujejo, kako Airbus A-321 leti tik nad tlemi, pa so naravnost veličastni.

Najbolj domiselne čajne vrečke Najbolj domiselne čajne vrečke Maček, ki pleše balet Ta maček obvlada balet bolje, kot ga boš ti kadarkoli! Balet na Adele Čudovit balet na Adelino skladbo Love in The Dark Meje človeštva: Kako daleč lahko gremo v vesolju? Meje človeštva: kako daleč lahko gremo v vesolju? · ·