Zabijanje nad reko
V zraku · buzz buzz

Slovenska akrobatska ekipa Dunken Devils je znova opozorila nase. Začelo se je na pomoli v Izoli, nadaljevalo na Celjskem gradu, sledila je kulisa z Mangartom v ozadju, zdaj pa se je trinajsterica znašla pod železniškim mostom nad reko Savo. Trampolin je zamenjala ogromna gugalnica, košarkarski koš pa so obesili kar pod most, 10 metrov nad reko! Svet je navdušen, tudi vi boste, bojda pa bo iz njihovih učbenikov kak trik pobral tudi prvak lige NBA v zabijanju, Zach LaVine iz ekipe Minnesota Timberwolves.

Slovenska akrobatska ekipa Dunken Devils nas nikoli ne pusti ravnodušnih, v svojem zadnjem posnetku pa so zopet prekosili sami sebe. Za prizorišče so si izbrali železniški most nad reko Savo, pod katerega so izobesili košarkarski koš, spustili gugalnico velikanko in šov se je lahko začel.

PREBERITE ŠE: Zgodovinski prvi skok z wingsuit obleko izveden v Sloveniji

Svojo zgodbo ekipa Dunken Devils piše doma in v tujini. V tem trenutku je peterica v Šanghaju, kjer navdušenje izvablja iz Kitajcev, njihova naslednja postaja pa je Berlin, kamor z ekipo FB Acrobatics potujejo na Final 4 Evrolige. Ker ne poznajo drugega kot poti navzgor in premikanja mej, že v kratkem pripravljajo nov drzen projekt, ki jih bo ponesel v mesto Petra v Jordaniji, ki je eno od sedmih svetovnih čudes. Osmo čudo sveta pa so gotovo njihove izjemne vragolije!

Lego popotnik Ta Lego figurica popotnika je videla več sveta, kot ga boš kdaj ti! Če bi bili človeški obrazi iz plastelina ... José Cardoso: če bi bili človeški obrazi iz plastelina cover-teorije-zarote-vesoljci 10 teorij, zaradi katerih boste verjeli v nezemljane! Prvi skok z wingsuit obleko v Sloveniji Zgodovinski prvi skok z wingsuit obleko izveden v Sloveniji ·