landscape
V zraku · buzz buzz

Ni novost – tako Dove kot Dear Kate so že uspeli narediti parodijo na kampanjo “The Perfect Body”, ki pripada znamki Victoria’s Secret – a je znova udarilo. Prodajalec “plus-size” izdelkov, Lane Bryant, je pravkar začel novo oglaševalsko akcijo #ImNoAngel, kjer promovira linijo spodnjega perila Cacique, proslavlja različnost telesa in seveda nastavi ogledalo svojemu krilatemu konkurentu.

Ob koncu lanskega leta je znamka Victoria’s Secret doživela močan protiudarec za svojo kampanjo “The Perfect Body”, ki je vsebovala zaporedje modelov z dokaj enotnim tipom telesa. Petcija na Change.org je ter podpora s socialnih medijev (#iamperfect) je prisilila podjetje, da je spremenilo slogan v “A Body For Every Body”.

Lane Bryant v videu #ImNoAngel, objavljenem na YouTubu, s skupino “plus-size” modelov pokaže novo linijo spodnjega perila Cacique, medtem pa dekleta govorijo stvari kot so: “Kako dolgočasno bi bilo, če bi bili vsi enaki?” ter “Vse je v tem, kako se počutiš”. Sporočilo je torej jasno: “seksi” je lahko čisto vsaka ženska, ne samo tistih nekaj žensk.

PREBERITE ŠE: 10 najboljših “plus-size” modelov

Dojenčki pozirajo Sethu Casteelu za dober namen. Seth Casteel: serija fotografij z dojenčki, ki pozirajo pod vodo Veronika Richterová rastlinske skulpture ustvarja iz recikliranih PET plastenk. Veronika Richterová – neverjetne rastlinske skulpture iz recikliranih plastenk Dve ženski telesi zakamuflirani v kameleona. Kameleon, ki pa sta v resnici dve ženski telesi #bodypainting Choupette-Lagerfeld-riche-a-millions 3 Je Choupette, mačka Karla Lagerfelda najbogatejša mačka na svetu? · ·