Orkestralna izvedba skladbe Don't You Worry Child za rojstni dan švedskega kralja.
V zraku · buzz buzz

Nedavno je švedski kraljevi vojaški orkester Royal Swedish Army Band 69. rojstni dan švedskega kralja Carla XVI. Gustafa pospremil z zanimivo melodijo. Ni šlo za nov aranžma kakšne klasične skladbo, ampak priredno plesnega hita, ki se je razlegal po radijskih postajah in plesiščih leta 2012 in 2013. Na seznam so namreč uvrstili skladbo zvezdniškega DJ kolektiva Swedish House Mafia ”Don’t You Worry Child”. Prisluhnite.

Skladba ”Don’t You Worry Child” DJ kolektiva Swedish House Mafia je ob 69. rojstnem dnevu Carla XVI. Gustafa dobila orkestralno priredbo, ki je odmevala na veliki proslavi švedskemu kralju v čast. Saj veste tisti proslavi, kjer se mora vseskozi smehljati in pretvarjati, da v njej uživa. Tokrat morda celo res je. Mi smo ob poslušanju neelektronske verzije vsekakor.

PREBERITE ŠE: Bruce Lee v telesu 5 letnika

In vse to ”samo” za 69. rojstni dan. Le kaj bodo potem šele zakuhali za okrogel jubilej?

Začudeni obrazi živali Posrečene fotografije začudenih živali “I Have This Thing with Floors” Instagram profil, ki nas navduši nad tlemi Miniaturne škatlice, ki nas potolažijo Mini škatlice za vžigalice, ki nas spravijo v dobro voljo Otroci rock zvezd, ki so na las podobni svojim staršem Otroci rock zvezdnikov, ki so čiste kopije svojih staršev