Varanje
V zraku · buzz buzz

Varanje je vedno vroča tema. Samo spomnimo nedavnega posnetka ‘He cheated on her. Now she wants to now why.’, ki je dvignil veliko prahu. Čeprav se zdi, da je varanje enoznačno določljivo, da si pod tem pojmom vsi razlagamo enako, pa je – kot boste ugotovili v nadaljevanju – v resnici to zelo širok pojem. Ste kdaj vprašali svojega partnerja, kaj pa on smatra kot varanje. Odgovor vas bo morda presenetil, kot je tudi marsikateri par na tem posnetku, ki vas ne bo pustil ravnodušnih.

Varanje je zelo širok pojem, precej bolj, kot ste verjetni mislili. Varanje je zelo spolzek teren, moška in ženska mnenja pa se tu pogosto razhajajo. Nekateri kot varanje smatrajo že flirtanje, drugi (pre)pogosto tekstanje, tretji osebni pogovor z drugo žensko/moškim … Kar je za nekoga na videz nedolžno dejanje, je za drugega lahko že varanje.

PREBERITE ŠE: Boleče soočenje prevaranega dekleta s prešuštnikom

Če ste v zvezi, zato morda ne bi bilo slabo vašega partnerja enkrat vprašati, kaj si razlaga pod pojmom varanje, da oba vesta, kje so meje, ki jih ne smeta prečkati.

inovativni oglasi Ti inovativni oglasi nimajo konkurence! Premik ure 2017 - poletni čas Premik ure 2017: kdaj premaknemo uro na poletni čas? Star vs. the Forces of Evil Disney predvajal prvi istospolni animirani poljub v zgodovini Filip Flisar na raketni pogon Filip Flisar Jetpack 2.0: ko se Flisarju mudi na mamino kosilo … · · · · ·