cover-Munckin
V zraku · buzz buzz

Viralno stanje interneta je na vrhuncu, ko na površje priplava video posnetek, ki je tako simpatičen, da ga moramo enostavno deliti z vami. Gre za idealno motivacijsko zdravilo, ki vam v trenutkih zasluženega počitka prilepi nasmeh na kotičke ustnic.

Uh…. ne že spet… internet, boste rekli. Ampak na koncu si boste vendarle priznali, da tovrstni video posnetki sprostijo napetost v zraku in vas saj za trenutek odtrgajo od suhoparnih dnevnih opravil.

Shih-tzu po imenu Munchkin ni spletne slave doživel prvič, saj se je že v začetku novembra pojavil v kostumu za halloween. Tokrat ga lahko opazujemo na traku za vadbo in priznati si moramo, da je enostavno neverjeten.

Happy Latin Lover 10 očitnih znakov, da si se nesmrtno zaljubila Čez drn in strn. Od brezdomca do najsrečnejšega psa na svetu. Artur: junaški potepuški pes, ki si je na epski pustolovski preizkušnji prislužil dom cover Starejši, ki ne vedo, kaj nosijo na majicah tablet-sales-decline-for-first-time 9 tehnoloških novoletnih zaobljub za leto 2015 ·