Kateri tip pevca v avtu si?
V zraku · buzz buzz

Četudi vas je še tako sram vašega petja, sta dve lokaciji, kjer bomo tudi vas zalotili peti. Pod tušem in v avtu (ko smo sami). Med vožnjo do tega pride še toliko bolj naravno saj imamo običajno v ozadju glasbo, ki nas stimulira. Preverite, v katerem tipu pevca v avtu se prepoznate med poslušanje moškega, ki oponaša 15 načinov petja med vožnjo.

Med vožnja z avtom se ljudje radi zamotimo, sploh kadar smo sami. Največkrat se prelevimo v pevce in verjetno je avto za tiste najbolj sramežljive edini prostor, kjer kdaj res zapojejo s polnimi pljuči. Verjetno pa smo se že vsi znašli v nerodni situaciji, ko smo bili v elementu in smo pozabili na svet okoli sebe, potem pa je poleg nas na semaforju ustavil avto in ste začutili, da vas na levi nekdo gleda. Jasno se potem delate, kot da nič ni, pri sebi pa bi se najraje pogreznili v zemljo.

PREBERITE ŠE: 10 držav, v katerih je vožnja najbolj nevarna

Sicer pa je petje med vožnjo, kot so pokazale raziskave, koristno, saj so ”pojoči vozniki” bolj osredotočeni na vožnjo (razen če ste ”eye-closer” tip pevca, torej tisti, ki poje z zaprtimi očmi) in redkeje zaspijo za volanom.

Triki, ki vam bodo močno poenostavili življenje. 10 preprostih trikov s katerimi bo življenje enostavnejše Vse za tale spektakularen selfie. Neustrašna Rusa udarila še enkrat: tokrat splezala na vrh nebotičnika Ping An Skulpture iz zavrženih ključev Moerkey in njegove čudovite stvaritve iz zavrženih ključev cover-manekenke-niso-lepe Prej in potem: Retuširanje v modni industriji