Let iz Tirane v Bruselj v 8 minutah
V zraku · buzz buzz

Primož Jovanović, slovenski pilot, zaposlen pri slovenskem letalskem prevozniku Adria Airways, je na spletu objavil posnetek leta iz albanske Tirane v belgijski Bruselj. Strnil ga je v osem čudovitih minut, zaradi katerih mu boste še kako zavidali njegov poklic.

Je pilot najboljši poklic na svetu? Če vprašate Primoža Jovanovića, pilota pri Adria Airways, vsekakor, saj mu je letenje ne le služba, temveč tudi neznanski užitek. Svoje podvige rad tudi posname in ob ogledu njegovega najnovejšega posnetka, leta iz Tirane v Bruselj, ki ga je zapakiral v osem minut, mu boste vsaj malce zavidali njegovo pisarno nad oblaki.

PREBERITE ŠE: Sergey Brin – nenavadno življenje soustanovitelja Googla

Primož Jovanović, ki je kapitan na Bombardierjevih letalih tipa CRJ, svoj let začne še pri dnevu v Albaniji, letalo pa spušča proti pristajalni stezi, ko sonce zapušča horizont. Vmes smo priča številnim osupljivim posnetkom, od alpskega razgleda do belgijske prestolnice, odete v večerne luči.

Najbolj predrzni fotografi Fotografije, za katere so bili ljudje pripravljeni tvegati življenje Evolucija žirafe Žirafa ali slon: umetnina, ki se spreminja pred tvojimi očmi Film Brain Divided Kaj se nam podi po glavi, ko smo na prvem zmenku? Sergey Brin Sergey Brin – nenavadno življenje soustanovitelja Googla · ·