Switzerland Second - Švica ima sporočilo za Trumpa
V zraku · buzz buzz

Po Nizozemcih so na satiričen način in v slogu Donalda Trumpa svojo državo ameriškemu predsedniku predstavili še Švicarji. Kateri promocijski video vas je bolj nasmejal? Nizozemski ali švicarski?

Po satirični oddaji Zondag met Lubach, ki je na Donalda Trumpa naslovila satirični video ‘America first, The Netherlands second’, so se Trumpu v njegovem slogu predstavili še Švicarji. Komični turistični oglas z naslovom Switzerland Second je pripravila satirična oddaja Deville Late Night , ki se je v njem mimogrede ponorčevala še iz Nizozemcev.

PREBERITE ŠE: Nizozemci svojo državo Trumpu predstavili v njegovem slogu in nasmejali svet

Tako kot njihovi sosedi, imajo skromno željo, da bi ZDA njihovo državo postavile na drugo mesto. Katero bo torej? Nizozemsko ali Švico? Katero bi izbrali vi?

Norčevanje Nizozemcev:

Norčevanje Nemcev:

Norčevanje Dancev:

Norčevanje Belgijcev:

Norčevaje Litve:

Norčevanje Portugalske:


selena-gomez-shareacoke-coca-cola-campaign-2016-2 10 načinov uporabe Coca-Cole, ki jih gotovo ne poznate Kill Bill Vol 1 - 1 10+ nepričakovanih dejstev o ženskem telesu, ki jih niti same ne poznajo Zmagovalna fotografija v kategoriji Neverjetne živali. 13-letni Slovenec zmagal na prestižnem fotonatečaju National Geographic! optične iluzije 15 optičnih iluzij za tiste, ki ljubite skrivnosti · · · · · · ·