cover-iphone-6-coca-cola
V zraku · buzz buzz · V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Vsi, ki obožujete izdelke Apple boste obtem video posnetku potočili kakšno solzico. Ukrajinski bloger TechRex je svojim sledilcem pripravil zanimiv eksperiment, kjer popolnoma nov iPhone 6 pre-kuha v vreli Coca Coli.

V video posnetku bo jokala celo digitalna asistenkta Siri in videli boste, kako se pametni telefon “stoletja” težko upira in izgublja svojo substanco ter se lepo razkroji.

Video si je ogledalo že več kot 1.8 milijona uporabnikov. Uporabnik TexhRex pa ni prvič izvajal eksperimentov z iPhone 6, temveč ga je v preteklosti tudi pekel v puranu in z vrtalnikom v njega vrtal luknje. Vse za spletno slavo in denar.

Vas zanima kako se obnese pametna ura iWatch, ko jo vržeš ob tla?!

Greet Kittens odpira prvi mačji kino na svetu. Great Kitten želi odpreti prvi mačji kino na svetu Ganljivi prizori posledic onesnaženja. Šokantne fotografije posledic onesnaženja okolja Naslovnice glasbenih albumov narisane na obrazu. Natalia Sharp je svoj obraz prebarvala v naslovnice glasbenih albumov Inspiracijski video (Harlem Elvis) Inspiracijski video: 86.600 sekund ali zakaj moramo kar najbolje izkoristiti svoj čas? ·