Rihanna on papiga
V zraku · buzz buzz

Se še spomnite glasbene uspešnice The Monster (2013), ki sta jo izvajala raper Eminem in pevka Rihanna? Kot se je izkazalo, si je nismo prepevali samo mi, pač pa tudi neka papiga, ki se je Rihannin del ne le naučila na pamet, pač pa ga zna tudi vrhunsko odpeti. Marsikdo meni, da celo bolje kot barbadoška lepotica, definitivno pa bolje kot ti!

Kakšna je razlika med Rihanno in papigo? Očitno nikakršna, vsaj kar se tiče pevskih sposobnosti ne. Oglejte si zabaven posnetek zgoraj, da boste vedeli, o čem govorimo (spodaj vas čaka še originalen posnetek petja papige, ki ga je objavil Edilson Barros).

PREBERITE ŠE: Rihanna postala najbolj prodajana solo izvajalka vseh časov – pred njo le še Beatli!

Rihanno je s papigo zamenjal Reddit uporabnik Ursinarium, za verzijo skladbe The Monster s papigo pa pravijo, da je tako dobra, če ne boljša kot original. Se strinjaš? Morda pa bo Eminem naslednji duet posnel z njo. Vsekakor bo cenejša od Rihanne.

Lolita - temnopolta Barbie Lolita – temnopolta Barbika Leonardo DiCaprio in Dennis Hopper proslavljata na zabavi Red Rock West v Clubu USA, 1994. Te fotografije kažejo, kako nora je bila klubska scena v 90. jeans To so leta, ko so ženske prestare za oprijete kavbojke Doom na Porscheju Računalniško igro Doom je igral s Porschejem 911 · · · · ·