Lubenica v naravnem sodčku.
Utrip mesta · kulinarika

Tako kot ni redek 5-litrski sodček piva na pikniku ali poletni zabavi, tako ni redka tudi lubenica. A zakaj bi jo vedno postregli na konvencionalen način, narezano na koščke ali rezine, ko pa jo lahko postrežete kot pivo iz sodčka. No, pivo in lubenica še vedno ne gresta skupaj, zato pa lahko iz lupine lubenice naredite sodček in iz njega po pipici točite točeno lubenico.

Točena lubenica ni nekaj, kar bi lahko naročili za šankom, a prav lahko si jo postrežete doma. Potrebujete lubenico, nož, da jo ”skalpirate”, nekaj, da lubenico izdolbete, blender, da njeno meso spremenite v tekoče stanje in pipico za točenje. In ja, primerno priložnost, da lubenico iz sodčka postrežete. Piknik, zabavo,… ali le vroč poletni večer.

PREBERITE ŠE: Ko moški pomerjajo ženske kopalke

Bovla v lubenici je pravkar dobila hudo konkurenco.

v Russell Powell: realistični portreti na roki kot štampiljke Moški v ženskih kopalkah. Ko moški pomerjajo ženske kopalke Zakaj smo ljudje v resnici srečni? Kaj nas dela srečne ali zakaj smo ljudje srečni? V različnih državah za mizo velja različen bonton. Bonton za mizo po svetu ali kako se obnašati med jedjo v tujih restavracijah · · · ·