Drzen posnetek kolesarjenja po robu kanjona
V zraku · buzz buzz

Strah je za adrenalinske odvisnike kot droga. Eden takih je tudi kolesar Nate Hill, ki je posnel drzno vožnjo po robu pečine ob ogledu katere ti bo zaledenela kri. ”Samo ne poglej levo”, sta si verjetno mislila Hill in njegov prijatelj Kyle Mears, ko sta se potepala po kanjonu lahkotno kot si se ti po ulici z BMX-om, ko si bil otrok!

Nate Hill in Kyle Mears sta objavila (pre)drzen posnetek vožnje s kolesom povsem po robu 120-metrskega klifa. ”Zaradi strahu mi gre na smeh” trdi Hill (v posnetku to večkrat dokaže), profesionalni ”spustaš”, ki nekje med kanjoni v Utahu hodi, ali bolje, vozi po tanki črti med življenjem in smrtjo.

PREBERITE ŠE: Ikea predstavila urbano kolo Sladda

Na začetku gledalcem izkušeni Nate sicer ponudi moder nasvet: ”Naj vam niti na misel ne pride, da se zvrnete levo.” Hvala Nate, bomo to upoštevali naslednjič, ko absolutno ne bo ponovili tvoje vožnje!

Na svetu obstajata dve vrsti ljudi Na svetu obstajata samo dve vrsti ljudi! Kateri pripadaš? Dobre in slabe plati družbenih omrežij Prednosti in slabosti družbenih omrežij shutterstock_219489676 To so izjemno čudaške stvari, ki jih počnejo pari, ki so že dolgo skupaj Kdaj se zbujajo uspešneži? Rana ura, zlata ura: uspešni poslovneži, ki vstajajo neverjetno zgodaj