tmp_dtGlEc_5dfac92af2d40a0d_ASIB-03547rv3
Kulturni izbor · film

Filmski prvenec igralca Bradleyja Cooperja z naslovom A star is born prihaja v naše kinematografe v jeseni. V glavni vlogi bo ob Cooperju nastopila tudi Lady Gaga. Pred kratkim je na splet prišel odsek iz filma, ki je prevzel ves svet. Ogledate si ga lahko v članku.

Film Zvezda je rojena prihaja v kinematografe 4. oktobra. Obljublja nepozabno romantično in glasbeno poslastico. V glavnih vlogah bosta nastopila Lady Gaga in Bradley Cooper. Slednji se bo podpisal tudi pod režisersko vlogo, in sicer prvič v karieri. Prvi kritiki, ki so si film že ekskluzivno ogledali, pišejo čarobne komentarje. Da bomo lažje čakali, pa nam ustvarjalci ponujajo kratek vpogled v zagotovo uspešnico. Spodaj si lahko pogledate odsek iz filma, ki vključuje petje Lady Gaga brez zvočne spremljave. Če bo film vsaj pol tako dober, se Lady Gaga in Cooperju dobro piše.

PREBERITE ŠE: Zanimivosti o princesi Diani, ki jih prav gotovo še niste vedeli


IT-Movie Grozljivke naredijo nekaj čudnega in neverjetnega vašim možganom _TFJ0226.NEF Kako resnični so sploh hollywoodski filmi, ki bi naj bili posneti po resnični zgodbi? s-e50457d9f5ce8cefb6734caf479a89fdaa4f6e01 15 filmov, ki bi jih morali gledati jeseni FURY ROAD 10 filmskih antagonistov, ki so nam ukradli srce · · ·