Stotnik Evropa
V zraku · buzz buzz

Stotnik Amerika (Captain America) odraža vrednote Američanov. Čeprav gre za Marvelovega stripovskega junaka, pa je kot Coca-Cola. Ameriški izvozni artikel, ki v svet ponaša ameriško miselnost in vsemogočnost nacije, ki prisega na junake. Stotnik Amerika je patriot in čeprav se zdi neprimeren za sodoben film- nenazadnje ima že ime tako, da se zdi povsem neuporabno zunaj Amerike- je izjemno popularen. Kaj pa bi bilo, če bi bil Stotnik Amerika Stotnik Evropa in bi imel značajske lastnosti posameznih evropskih narodov? Bi bil še tako uspešen?

Pozabite na Stotnika Amerika (Captain America), prihaja Stotnik Evropa. Seveda gre za parodijo originalnega Stotnika Amerike aka Steva Rogersa, slabotnega fantiča, ki so ga v tajnem program spremenil v superjunaka, ki je s svojimi podvigi v času 2. svetovne vojne postal živa legenda.

PREBERITE ŠE: Parodija na različne profile ljudi, ki hodijo v fitnes

Če bi imel ameriški stripovski superjunak evropskega ”ustreznika”, pa verjetno temu ne bi bilo tako. Preveri, kaj bi se zgodilo, če bi bil Stotnik Amerika Stotnik Evropa. Le kaj bi bilo, če bi bil Slovenec! Smeh zagotovljen!

Do večjih prsi z ličili Kako povečati prsi brez operacije in zgolj z ličili? Srečanje Mercedesov ali poroka? Srečanje Mercedesov ali razkošna poroka v Čečeniji? Vprašanja, na katera znnastveniki še nimajo odgovora 10 vprašanj, na katera znanost še ne zna odgovoriti Rap bitka: J. R. R. Tolkien in George R.R. Martin Če bi imela J. R. R. Tolkien in George R.R. Martin rap bitko ·